Matematik
trekantsberegning
16. november 2006 af
træning (Slettet)
I en trekant er højden af a = 5 og a = 10
- beregn trekantens areal.
I en anden trekant er arealet 40 og siden c = 8,4
- beregn højden af c.
Nogen der kan hjælpe?
- beregn trekantens areal.
I en anden trekant er arealet 40 og siden c = 8,4
- beregn højden af c.
Nogen der kan hjælpe?
Svar #2
16. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Er det meningen, at der skal være to værdier ved højden af a?
Skriv et svar til: trekantsberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
