Matematik
Rentesregning
22. november 2006 af
coopreplica (Slettet)
Hej nogen der kan hjælpe med følgende:
40.000=20.000x(1+r)^9
Jeg skal have isoleret r, hvordan gøres det?
Håber nogen kan være behjælpelig
40.000=20.000x(1+r)^9
Jeg skal have isoleret r, hvordan gøres det?
Håber nogen kan være behjælpelig
Svar #1
22. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
40.000 = 20.000x(1+r)^9
40.000/20.000x = (1+r)^9
Tag den 9'te rod på begge sider eller brug ln, og træk 1 fra på begge sider bagefter.
40.000/20.000x = (1+r)^9
Tag den 9'te rod på begge sider eller brug ln, og træk 1 fra på begge sider bagefter.
Skriv et svar til: Rentesregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
