Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Haster!!!!!
23. november 2006 af
koliko (Slettet)
Det gennemsnitlige tidsforbrug til rustbeskyttelse af en bil er 3 timer til en time løn på kr. 145.
Råvareforbruget til en rustbeskyttelse udgør kr. 360, og øvrige variable omkostninger er på kr. 55 pr. bil.
- Beregn de variable enhedsomkostninger til rustbeskyttelse af en bil.
Mit bud:
3 x 145 = 435 kr.
360 + 55 = 415 kr
435 + 425 = 850 ve <--
Er dette forkert,? TAk på forhånd.
Råvareforbruget til en rustbeskyttelse udgør kr. 360, og øvrige variable omkostninger er på kr. 55 pr. bil.
- Beregn de variable enhedsomkostninger til rustbeskyttelse af en bil.
Mit bud:
3 x 145 = 435 kr.
360 + 55 = 415 kr
435 + 425 = 850 ve <--
Er dette forkert,? TAk på forhånd.
Svar #1
23. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)
hvor får du 425 fra? det må være en fejl, for som det står det, ser der rigtig nok ud, med 850 kr.
Skriv et svar til: Haster!!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
