Andre fag
hjælp til TI 89
24. november 2006 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogen der kan hjælpe med dette. Kan man og hvis ja, hvordan trykker man en talfølge ind på TI 89, f.eks.
U(n+1)=u(n)-f(x)/f`(x)
hvor man så f.eks. har givet at
x(n)=3 og f(x)=2x+3 og man samtidig også gerne vil finde x1 og x2 osv. og kan man på nogen måder overføre det til computeren eller skal man have et speciel program. Har lige fået den og ved ikke så meget om den.
Men håber nogen kan hjælpe
på forhånd tak.
U(n+1)=u(n)-f(x)/f`(x)
hvor man så f.eks. har givet at
x(n)=3 og f(x)=2x+3 og man samtidig også gerne vil finde x1 og x2 osv. og kan man på nogen måder overføre det til computeren eller skal man have et speciel program. Har lige fået den og ved ikke så meget om den.
Men håber nogen kan hjælpe
på forhånd tak.
Svar #1
24. november 2006 af kuldioxid (Slettet)
ka du ikke bruge dit usb kamel så du har fået med til at overføre det til pc'en..?
Svar #2
24. november 2006 af cs (Slettet)
sikkert men har ikke forstand på det, synes ikke rigtig jeg kan få det til at virke.
Skriv et svar til: hjælp til TI 89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
