Matematik

få graf til at skære y-aksen

25. november 2006 af GuffeHamSelv (Slettet)
hey, hvordan får jeg egentlig en graf i excel til at skære y-aksen. Har lavet en graf på et logaritmisk system, men selv om y er 0 er det ikke synligt at den skærer. hvordan kan det være? :) btw. er der en måde til at få tallene på x-aksen til at stå lige under mærkerne på x-aksen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2006 af ibibib (Slettet)

Tallet 0 findes ikke på en logaritmisk skala.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2006 af dnadan (Slettet)

Som der står i #1, så findes 0 ikke på en logaritmiskskala..
Prøv du at overveje om:
f(x)=b*a^x nogensinde kan blive 0...

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2006 af Jakobmp (Slettet)

det kan det ikke
b*a^0=b

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2006 af Jakobmp (Slettet)

ved mindre b = 0 self.

Svar #5
26. november 2006 af GuffeHamSelv (Slettet)

giver alt som kommer i 0^ da ikke bare 1? så d ved
2 * 1,75^x

giver y 0 og x 2
y 1 og x 3,5
etc.

Skriv et svar til: få graf til at skære y-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.