Matematik

redgørelse

27. november 2006 af MissiMissy (Slettet)
hej jeg har et koordinatsæt til en vektor
v =(2e^t, e^t-1) og så skal jeg redgøre for at
|v| =e^(2t)+1....?? har prøvet men får ikke det samme!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2006 af mathon

er
v = v =(2e^t, e^t-1) eller er v = v =(2e^t, e^(t-1))?

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2006 af mathon

er
v =(2e^t, e^t-1) eller er v =(2e^t, e^(t-1))?

Svar #3
27. november 2006 af MissiMissy (Slettet)

jeps den er skrevet lidt forkert med v =(2e^t, (e^t)-1) altså -1 er for sig selv den skal ikke opløftes med de andre...

Svar #4
27. november 2006 af MissiMissy (Slettet)

nej ved du hvad det er mig der har skrevet forkert v er
v=(2e^t, (e^2t)-1 sådan

Svar #5
27. november 2006 af MissiMissy (Slettet)

den rigtige ser sådan hr ud



v =(2e^t,((e^2t)-1) og så skal jeg redgøre for at

|v| =((e^2t)+1)

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. november 2006 af mathon

når vektor_a=(a1,a2)

er

|a| = sqr(a1^2+a2^2)....

Svar #7
27. november 2006 af MissiMissy (Slettet)

ja det gør jeg os og prøver os at regne på det men får det ikke til det de spørger efter.. nemlig:

|v|=((e^2t)+1)... får det til noget helt andet!

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. november 2006 af mathon

|v| = sqr[(2e^t)^2+((e^2t)-1)^2]

|v| = sqr[4*(e^t)^2+(e^2t)^2 - 2*e^2t + 1]

|v| = sqr[4*(e^2t) +(e^2t)^2 - 2*e^2t + 1]

|v| = sqr[(e^2t)^2 + 2*e^2t + 1]

|v| = sqr[(e^2t + 1)^2]

|v| = e^2t + 1

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. november 2006 af mathon

|v| = sqr[(2e^t)^2+((e^2t)-1)^2]

|v| = sqr[4*(e^t)^2+(e^2t)^2 - 2*e^2t + 1]

|v| = sqr[4*(e^2t) +(e^2t)^2 - 2*e^2t + 1]

|v| = sqr[(e^2t)^2 + 2*e^2t + 1]

|v| = sqr[(e^2t + 1)^2]

|v| = e^2t + 1

Skriv et svar til: redgørelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.