Matematik
Integrale regning
03. december 2006 af
Minna25 (Slettet)
Hej
Skal gøre rede for at:
S(1/kvadratrod(x)*(1+2x)*e^(x))=2*kvadratrod(x)*e^(x)+k
Er nået så langt:
2*(1/(2*kvadratrod(x))*e^(x)+2*kvadratrod(x)*e^(x)
= ((1/kvadrat(x))+2*kvadrat(x))*e^(x)
men kan ikke komme videre. en som kan hjælpe?
Skal gøre rede for at:
S(1/kvadratrod(x)*(1+2x)*e^(x))=2*kvadratrod(x)*e^(x)+k
Er nået så langt:
2*(1/(2*kvadratrod(x))*e^(x)+2*kvadratrod(x)*e^(x)
= ((1/kvadrat(x))+2*kvadrat(x))*e^(x)
men kan ikke komme videre. en som kan hjælpe?
Svar #2
03. december 2006 af Minna25 (Slettet)
min lærer siger, at vi skal differentere højre side, for det er næsten umuligt at udregne venstre side
Skriv et svar til: Integrale regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
