Matematik
Gradtal??
05. december 2006 af
ASLAK (Slettet)
hejsa opgaven jeg har problemer med hedder følgende:
Om vektorer a og b gælder:
¦a¦=2 , ¦b¦=3 og ¦a+b¦=3
beregn gradtallet for vinklen mellem a og b.
er der nogle der kan give et hint til opgaven ??? er nemlig lidt lost
Om vektorer a og b gælder:
¦a¦=2 , ¦b¦=3 og ¦a+b¦=3
beregn gradtallet for vinklen mellem a og b.
er der nogle der kan give et hint til opgaven ??? er nemlig lidt lost
Svar #1
05. december 2006 af ASLAK (Slettet)
kan det passe at jeg skal gøre følgende:
cos v=(¦a¦^2)-(¦b¦^2) / ¦a+b¦*¦a-b¦
men problemet er så hvordan jeg finder a-b ??
cos v=(¦a¦^2)-(¦b¦^2) / ¦a+b¦*¦a-b¦
men problemet er så hvordan jeg finder a-b ??
Svar #2
05. december 2006 af Lurch (Slettet)
Prøv følgende,
¦a+b¦^2=3^2
husk at a^2=|a^|^2 og ab=|a||b|cosv
¦a+b¦^2=3^2
husk at a^2=|a^|^2 og ab=|a||b|cosv
Svar #4
05. december 2006 af ASLAK (Slettet)
okay tak for hjælpen , men har fundet ud af hvad man skal gøre.
men tak alligevel:)
men tak alligevel:)
Skriv et svar til: Gradtal??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
