Matematik
diskrimanten=13, Nulpunkter
06. december 2006 af
iJakobi (Slettet)
-x^2-3x-1
Fx)___________
x+1
Jeg har fået dm= foruden -1
Så har jeg prøvet at finde nulpunkter,
Jeg har fået diskrimanten til 13,
Kan godt finde ud af finde nulpunkter hvis diskrimanten nu var 16
Hvordan finder man nulpunkter når diskrimanten er 13
x=-(-3)+eller -Kvadrod 13/ -2 ??
-x^2-3x-1
Fx)___________
x+1
Jeg har fået dm= foruden -1
Så har jeg prøvet at finde nulpunkter,
Jeg har fået diskrimanten til 13,
Kan godt finde ud af finde nulpunkter hvis diskrimanten nu var 16
Hvordan finder man nulpunkter når diskrimanten er 13
x=-(-3)+eller -Kvadrod 13/ -2 ??
Svar #1
06. december 2006 af bluegambler (Slettet)
nulpunkterne findes altid i en 2. grads ved at sige:
x = -b+-sqrt(d)/2*a
x = -b+-sqrt(d)/2*a
Svar #3
06. december 2006 af bluegambler (Slettet)
(-(-3) + sqrt(13))/(2.*1) = 3.30277564
(-(-3) - sqrt(13))/(2.*1) = -.302775638
gældende hvis d = 13
d = b^2-4*a*c
= (-3)^2-(4*1*(-1))
= 13
(-(-3) - sqrt(13))/(2.*1) = -.302775638
gældende hvis d = 13
d = b^2-4*a*c
= (-3)^2-(4*1*(-1))
= 13
Skriv et svar til: diskrimanten=13, Nulpunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
