Matematik
Polynomier
08. december 2006 af
Deldia (Slettet)
Hej.
Er der nogen, der kan hjælpe med at regne denne opgave:
Bestem nulpunkter for f(x) 1/3x^4 -x^3 +2/3x^2
^= opløft
1/3= en tredje del
2/3 = to tredje del
HÅBER I KAN HJÆLPE MIG!
Er der nogen, der kan hjælpe med at regne denne opgave:
Bestem nulpunkter for f(x) 1/3x^4 -x^3 +2/3x^2
^= opløft
1/3= en tredje del
2/3 = to tredje del
HÅBER I KAN HJÆLPE MIG!
Svar #1
08. december 2006 af ibibib (Slettet)
Sæt x² udenfor en parentes, benyt nul-reglen og løs derefter andengradsligningen.
Svar #2
09. december 2006 af Deldia (Slettet)
Jep, det ved jeg godt. Men når jeg så har gjort det, og udregnet diskriminanten og nulpukterne kan jeg ikke få den til at passe sammen man grafen, jeg har tegnet..
Skriv et svar til: Polynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
