Debat

Stress

09. december 2006 af rikshan (Slettet)
For mange lektier for meget stress.

Jeg går i 2g-. Og med den nye reform i hånden er alting så hulens svært, og bliver sværere næste år.

Jeg har valgt... Naturvidenskabelig retningen, men er der forskel på hvilke retninger..!?

Eller er der nogen der kender til dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Naturvidenskabelige studieretninger skulle i følge undersøgelserne være hårdere og mere stressforårsagende end sproglige linjeretninger jf. officielle undersøgelser.

Svar #2
09. december 2006 af rikshan (Slettet)

Ja det kan jeg mærke.

Og det er skam meget hårdt..

Jeg knokler og knokler.. Men jeg giver ikke op!..
Ender nok på et hospital lige efter dimision!

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Hehe. Det gælder bare om ikke at havne bag for mange afleveringer. Så skal det nok gå.

Svar #4
09. december 2006 af rikshan (Slettet)

Ja as you see..
Så har jeg mange fag hvor der indgår afleveringer.
Det er vildt stressende, og man får ikke rigtig lov til at have et liv- UDEN FOR SKOLEN.

Det er lidt træls.

:(...


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2006 af sprit (Slettet)

Jeg er ikke så stresset, som jeg kunne være. Alt i alt synes jeg ikke, det er så slemt. Måske går jeg ikke nok op i min uddannelse. Jeg har i hvert fald tid til skole, sport og job, alt andet presses ind i mellem (venner, lektier, afleveringer).

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2006 af Hallooo (Slettet)

Jeg har en sproglig studieretning, og der er også rigtig mange lektier, og jeg er også stresset. Så jeg synes ikke, at man kan generalisere. Det kommer an på, hvor meget du vil gøre ud af din skole.

Svar #7
10. december 2006 af rikshan (Slettet)

Hej Hallooooo...


Jeg mener skam ikke jeg har generaliseret. Jeg har spurgt ind til jer. Fortalt hvor stresset jeg er- Kort sagt læs ovenstående indlæg igen!

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. december 2006 af nator (Slettet)

Ja jeg kender godt til det der med stress, jeg går selv i 2.g, men der er ikke andet for end virkelig at være god til at planlægge...(ps. jeg er elendig til det). Personligt ville jeg mene, at hvis du er faglig stærk og ikke bruger meget tid på sport og arbejde, så burde der ikke være grund til at være stresset..nemmere sagt end gjort :P

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nu er der jo også meget psykologisk i det på dette tidspunkt. Vi går i 2g, hvor der er llaaanngg vej til studentereksamen. Desuden er det jo vinter, og desudsagt trist vejr og meget koldt. Dagene er forkortet, så når vi tager til skole er det mørkt, og når vi kommer hjem igen er det næsten mørkt igen udenfor. Derfor føler vi ikke, at vi har meget tid til lektier, venner, arbejde, fritidsaktiviteter m.m. Dette giver anledning til stress.

Brugbart svar (0)

Svar #10
10. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

...når vi kommer rundt om årsskiftet, så blænder alt op igen, lunere klima, og nattestundenerne bliver atter lyse.

- Piet Hein.

Svar #11
10. december 2006 af rikshan (Slettet)

Ja zeta.
Alt lyder bare så godt..
Men når den vinter er overstået og sommeren kommer, så er der mange andre ting.
Ang verjret- er det helt sikkert rigtigt, at vi føler alt går så hurtigt.!...

...

Men det er afleverinegrne der tagr tid..Og stress..

PUHA:=

Brugbart svar (0)

Svar #12
10. december 2006 af hackerjohn (Slettet)

Stress? er der virkeligt mange af jer der har stress?? Jeg er igang med min sso nu.. og jeg er på ingen måde stresset .. og har iøvrigt aldrig været det ... der er masser af tid til at lave sådanne ting.. det er da klart at det tager tid, men det er jo også derfor man går på gym...

Brugbart svar (0)

Svar #13
10. december 2006 af fixer (Slettet)

Sidebemærkning til #9:

"meget koldt."

Det må vist stå for egen regning. Efteråret og (indtil videre) vinteren er det varmeste nogensinde målt.

Derudover kan jeg ikke lade være med at more mig over skoleelever, der tror de har stress. Men det er måske på mode at have stress, at skulle "stesse" rundt til alt muligt.

At have travlt er ikke det samme som at have stress.

Stress opstår, såvidt jeg er orienteret, i situationer, som kræver mere af en, end man evner. Men det er langt, langt uden for mit gebet.

Svar #14
10. december 2006 af rikshan (Slettet)

Self.
Har vi selv valgt det.
Men det giver jo ikke mening alligevel.
Self. har jeg var mine forventninger også høje.
Men derfor kan man vel alligevel godt få stress.

Og ja, det meste af det hele, handler om disponering.!

Svar #15
10. december 2006 af rikshan (Slettet)

stress:

Stress er når man har svært ved koncentrere sig.

Øhm.. Jeg har haft det i lange perioder i løbet af sidste måned.

Der var ca . 2 aflveringer pr uge. Og det er meget krævende,, og man får stress fordi, man gerne vil gøre et godt stykke arbejde..

hmm?

Brugbart svar (0)

Svar #16
10. december 2006 af Hallooo (Slettet)

#7Jeg siger heller ikke, at du generaliserer. Jeg mener bare, at man ikke kan generalisere.
Lige meget vi jo enige... Vi synes jo begge, at det er hårdt... hehe

Brugbart svar (0)

Svar #17
10. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#13 helt enig. Jeg væmmes når man i en eller anden popsmart sætning siger "argh - jeg er stresset". Det er virkelig at negligere de personer, der oprigtig rammes af stress, hvor hele hverdagen falder sammen om dem, hvor de bliver nød til at sige op, holde en pause fra alting, nogen endda få medicin mod de følgesygdomme, stressen har skabt. Det at have travlt, og i nogle situationer ikke kunne overskue alting på én gang, kan slet ikke måle sig med den psykiske stress!

http://www.sundhedsguiden.dk/article.aspx?categoryId=5&article=2014&kat=Folkesundhed_politik_debat


Brugbart svar (0)

Svar #18
10. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)

www.sundhedsguiden.dk/article.aspx?categoryId=5&article=2014&kat=Folkesundhed_politik_debat

Kopier dette til adresselinjen (samme som linket i #17)

Brugbart svar (0)

Svar #19
10. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)

nåh nu behøver man ikke http mere i links :O

hvad så uden www?

sundhedsguiden.dk/article.aspx?categoryId=5&article=2014&kat=Folkesundhed_politik_debat


Brugbart svar (0)

Svar #20
10. december 2006 af John_bong (Slettet)

#13 helt enig..

Går selv i 2.g og nogle af pigerne tuder også over de er så stresset så stresset.. men altså, hvis man ikke kan klare 1-2-3 ugentlige afleveringer som nok ca. tager 2t pr stk. Så skulle man vel hellere gå på HG eller noget andet pjat.


Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.