Matematik
hjælp - differentialregning
10. december 2006 af
marialouiselund (Slettet)
beregn sekanthældningen apQ = f(x)-f(2)/x-(-2)svarende til punktet Q(x,f(x)), hvor
1) x= -1.9, x=-1.99,..
2) x= -2.1, x=-2.01..
giv på baggrund af udregningerne i b) et bud på værdien af a=f'(-2).
bestem derefter f'(-2) og sammenlign
1) x= -1.9, x=-1.99,..
2) x= -2.1, x=-2.01..
giv på baggrund af udregningerne i b) et bud på værdien af a=f'(-2).
bestem derefter f'(-2) og sammenlign
Skriv et svar til: hjælp - differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
