Matematik
Regneregel
10. december 2006 af
me_strix (Slettet)
Er der nogen, der kan forklarer mig hvordan dette hænge sammen. Gerne generalt!
3*sqr(17) = sqr(153)
Vil gerne have en gerneral regneregel for omskrivningen af sqr(a) = b*sqr(c)
3*sqr(17) = sqr(153)
Vil gerne have en gerneral regneregel for omskrivningen af sqr(a) = b*sqr(c)
Svar #1
10. december 2006 af dnadan (Slettet)
Generelt:
x*sqrt(y)=sqrt(x^2)*sq(y)=sqrt(x^2*y)
I dit eksempel:
3*sqrt(17)=sqrt(3^2)*sqrt(17)=sqrt(17*3^2)=sqrt(17*9) = sqrt(153)
x*sqrt(y)=sqrt(x^2)*sq(y)=sqrt(x^2*y)
I dit eksempel:
3*sqrt(17)=sqrt(3^2)*sqrt(17)=sqrt(17*3^2)=sqrt(17*9) = sqrt(153)
Skriv et svar til: Regneregel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
