Matematik
Differentialregning!!
10. december 2006 af
Vincent (Slettet)
Hej jeg sidder med en mat. afl. men kan ikke komme videre, så hvis der er en der gerne vil hjælpe ville det bare være super :)
opgaven lyder således:
Beregn sekanthældningen Apq = f(x)-f(-2)/x-2(-2)
svarende til punktet Q(x,f(x)), hvor
1) x = -1,9,x = -1,99,...
2) x = -2,1,x=-2,01,...
forstår ikke rigtig meningen med opgaven og synes den er uoverskuelig, bl.a. pga. formuleringen, så hvis der var en der gad at hjælpe ville jeg blive glad!
Mvh. Mathias
opgaven lyder således:
Beregn sekanthældningen Apq = f(x)-f(-2)/x-2(-2)
svarende til punktet Q(x,f(x)), hvor
1) x = -1,9,x = -1,99,...
2) x = -2,1,x=-2,01,...
forstår ikke rigtig meningen med opgaven og synes den er uoverskuelig, bl.a. pga. formuleringen, så hvis der var en der gad at hjælpe ville jeg blive glad!
Mvh. Mathias
Svar #1
10. december 2006 af ibibib (Slettet)
Går du i klasse med Maria Louise?
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=288170
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=288170
Skriv et svar til: Differentialregning!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
