Matematik
Ortogonale??
12. december 2006 af
ASLAK (Slettet)
opgaven lyder sådan:
Punkterne A,B,C OG D har koordinaterne:
A(-1,4)
B(2,5)
C(7,3)
D(4,K)
Bestem k således, at:
1)AB ortogonal CD
2)AB parallel CD
________________________________________________________
Mit forslag:
starter med at finde AB og CD, og for så følgende:
AB=(3,1)
CD=(-3,-3K)
men så forstår jeg ikke hvad jeg skal gøre videre???
Punkterne A,B,C OG D har koordinaterne:
A(-1,4)
B(2,5)
C(7,3)
D(4,K)
Bestem k således, at:
1)AB ortogonal CD
2)AB parallel CD
________________________________________________________
Mit forslag:
starter med at finde AB og CD, og for så følgende:
AB=(3,1)
CD=(-3,-3K)
men så forstår jeg ikke hvad jeg skal gøre videre???
Svar #1
13. december 2006 af me_strix (Slettet)
1)AB ortogonal CD:
Du ganger AB med CD og sætter resultatet lig 0. Så kan du isolere k.
2)AB parallel CD:
Du finder det(AB,CD) og sætter resultater lig 0. Så kan du isolere k.
Du ganger AB med CD og sætter resultatet lig 0. Så kan du isolere k.
2)AB parallel CD:
Du finder det(AB,CD) og sætter resultater lig 0. Så kan du isolere k.
Skriv et svar til: Ortogonale??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
