Matematik

Isolere....

07. marts 2004 af TDP (Slettet)
(-b/2a)=-1, hvis jeg skal isolere -b hvordan kommer -1 så til at se ud

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2004 af KemiKasper (Slettet)

-b = -2a

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)

-b=-2a<=>b=2a

Svar #3
07. marts 2004 af TDP (Slettet)

((4^2*4*(-2)*c)/(4*(-2))=-8, hvis jeg skal finde c hvad skal jeg gøre

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2004 af KemiKasper (Slettet)

skriv det hellere som:

16*4*(-2)*c/-8 = -8 =

-128*c/-8 = -8 <=>

-128*c = 64 <=>

c = 64/-128 = -1/2

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2004 af sontas (Slettet)

øvelse! :

8/4 = 2 isoler 4

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2004 af Chemistry (Slettet)

8/2=4

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)

mere stenet øvelse...

Skriv et svar til: Isolere....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.