Matematik
Haster
13. december 2006 af
Smukke-mig88 (Slettet)
Jeg er ved at skrive 3.g. opgave i matematik om vektorer.
Jeg skal bevise at:
Vis ar der for enhver vektor a gælder at a prik a-hat = 0
Hvordan vil i lige bevise det uden at bruge tal????
Jeg skal bevise at:
Vis ar der for enhver vektor a gælder at a prik a-hat = 0
Hvordan vil i lige bevise det uden at bruge tal????
Svar #1
13. december 2006 af Matkaj
Lad a = (a1,a2) så er a(hat)=(-a2,a1).
Prik dem sammen og se hvad det giver.
Prik dem sammen og se hvad det giver.
Svar #2
13. december 2006 af sigmund (Slettet)
Resultatet følger direkte af definitionen af en tværvektor.
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
