Matematik
Tangent - Hjælp
13. december 2006 af
Eagle-Eye (Slettet)
Følgende ligning er givet:
f(x)=b*e^kx
Grafen går gennem punkterne:
(3,12) & (1,5)
* Bestem konstanterne b og k
Dem har jeg fået til b= 3,227 og k=0.437
Kan dette passe?.
*Bestem en ligning for en tangent med X-værdien 1.
Her, er jeg fuldstændig lost - har rodet for meget rundt.
Hvad skal jeg hér?
Håber i vil hjælpe mig =) - Ret vigtigt.
Irriterene at jeg ikke kan selv..
JJ
f(x)=b*e^kx
Grafen går gennem punkterne:
(3,12) & (1,5)
* Bestem konstanterne b og k
Dem har jeg fået til b= 3,227 og k=0.437
Kan dette passe?.
*Bestem en ligning for en tangent med X-værdien 1.
Her, er jeg fuldstændig lost - har rodet for meget rundt.
Hvad skal jeg hér?
Håber i vil hjælpe mig =) - Ret vigtigt.
Irriterene at jeg ikke kan selv..
JJ
Svar #2
13. december 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
Okay..
Jeg regner herefter ud, i forhold til y.
Det bliver: 5,0005 + f´(1)*x-1*f´(1)
Fatter jeg intet af.. =/..
Jeg regner herefter ud, i forhold til y.
Det bliver: 5,0005 + f´(1)*x-1*f´(1)
Fatter jeg intet af.. =/..
Svar #4
13. december 2006 af Eagle-Eye (Slettet)
Sæt det ind hvor?.
x0 er jo lig 1 - der er ingen steder jeg kan indsætte det.
x0 er jo lig 1 - der er ingen steder jeg kan indsætte det.
Skriv et svar til: Tangent - Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
