LaTeX
BibTeX
16. december 2006 af
Eva D. (Slettet)
Kan jeg godt selv bestemme, hvad referencerne heddder?
Eksempel:
Jeg bruger alpha som bibliographystyle, hvis en bog er skrevet af Ole Hansen i 1998, så bliver referencen i dokumentet til:
"... dette er dog muligt vha. førnævnte metode, se [OH98]."
I stedet vil jeg gerne have det til at være:
"... dette er dog muligt vha. førnævnte metode, se [Hansen]."
Hvordan gør jeg det?
I min .ib-fil skriver jeg:
"@Book{Hansen,
author = {Ole Hansen},
title = ..."
etc.
Eksempel:
Jeg bruger alpha som bibliographystyle, hvis en bog er skrevet af Ole Hansen i 1998, så bliver referencen i dokumentet til:
"... dette er dog muligt vha. førnævnte metode, se [OH98]."
I stedet vil jeg gerne have det til at være:
"... dette er dog muligt vha. førnævnte metode, se [Hansen]."
Hvordan gør jeg det?
I min .ib-fil skriver jeg:
"@Book{Hansen,
author = {Ole Hansen},
title = ..."
etc.
Svar #2
16. december 2006 af sigmund (Slettet)
Inkludér natbib-pakken, skift \bibliographystyle{} til plainnat og brug \citep{} når du refererer. Er det dette du ønsker?
Se ellers http://www.andy-roberts.net/misc/latex/latextutorial3.html .
Se ellers http://www.andy-roberts.net/misc/latex/latextutorial3.html .
Skriv et svar til: BibTeX
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
