Dansk
hedonist - nihilist
16. december 2006 af
Nithelizius (Slettet)
Hej, ville i nødvendigvis mene at det at være nihilist nødvendigvis udelukker at man kan være hedonist?
hedonist = en der sætter lyst og velbehag som højeste mål i livet..
nihilist = en der lever en ensrettet følelseskold livsholdning
(: på forhånd tak
hedonist = en der sætter lyst og velbehag som højeste mål i livet..
nihilist = en der lever en ensrettet følelseskold livsholdning
(: på forhånd tak
Svar #1
16. december 2006 af akadina (Slettet)
Jeg ved ikke om det ene udelukker det andet. Det tror jeg ikke nødvendigvis at det gør.
Mht din def. af nihilister:
Jeg vil nok nærmere beskrive en nihilist som en der fornægter alle religiøse og moralske normer og værdier.
Svar #2
16. december 2006 af Nithelizius (Slettet)
hehe ja synes bare den anden definition var mere passende i forhold til min bog (skriver om Fight club) :) men giver dig helt ret, ok bare det jeg ville have på plads, tak (:
Skriv et svar til: hedonist - nihilist
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
