Historie

Redegørelsens længde i SSO?

17. december 2006 af LineStage (Slettet)
Hvor lang må en redegørelse være? Jeg er igang med at skrive en redegørelse over krigen i Bosnien-Hercegovina.. hvor jeg både vil redegøre for krigsforløbet, og for hvordan krigen foregik mht. koncentrationslejre og organiserede voldtægter? men jeg er bange for at det kommer til at fylde for meget, og at jeg næsten intet har i analysedelen?
Jeg skal analysere og vurdere de menneskelige konsekvenser, men for mig virker det ikke som om der er så meget at skrive om?

Nogen idéer?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2006 af The nørd (Slettet)

din redegørelse må ikke fylde særlig meget uanset hvad skal din analuse del være mege større, så men jeg vil sige 2-3 sider redegørelse max

Svar #2
17. december 2006 af LineStage (Slettet)

ar..? Vi fik at vide at den skulle fylde ca. 1/3 af opgaven..? men altså, jeg kan jo umuligt skrive så lidt.. jeg bliver jo nødt til at forklare hvordan krigen foregik og fortælle om lejrene, før jeg kan forklare de menneskelige konsekvenser?

Eller hvad..?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2006 af jesper_20 (Slettet)

jeg er også sel igang med sso.. vi har også fået at vide den skulle fylde 1/3 af opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2006 af renef (Slettet)

Skriver også SSO.. Vi har fået at vide at den skal være den mindste del af opgaven. I historieopgaven( sidste år) skreve jeg fem siders redegørelse, og det var for meget, så jeg vil også skyde på 2-3 sider max.

Svar #5
19. december 2006 af LineStage (Slettet)

åh, fuck.. :(
Min er lidt over 5 sider. Problemet er at jeg synes det er meget væsentligt for min analyse og vurdering.. :s så synes næsten ikke jeg kan skære ned i det..

Skriv et svar til: Redegørelsens længde i SSO?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.