Matematik
keglestub
18. december 2006 af
Lisa02 (Slettet)
jeg har en keglestub der har disse mål:
H = 3
rt(topcirklen) = 2
rb(bundcirklen) = 4
V = 1/3 * 3,14 * H * (rb'2 + rt'2 + rb * rt)
- 1/3 * 3,14 * 3 * (16+4+16*2)= 219,8
er det rigtig?
Forresten rb'2 betyder = rb i anden
H = 3
rt(topcirklen) = 2
rb(bundcirklen) = 4
V = 1/3 * 3,14 * H * (rb'2 + rt'2 + rb * rt)
- 1/3 * 3,14 * 3 * (16+4+16*2)= 219,8
er det rigtig?
Forresten rb'2 betyder = rb i anden
Svar #1
18. december 2006 af mathon
V = 1/3 * pi * H * (rb^2 + rt^2 + rb * rt)
V = 1/3 * pi * 3* (4^2 + 2^2 + 4 * 2)
V = pi(16+4+8)
V = 28*pi = ca. 87.96
V = 1/3 * pi * 3* (4^2 + 2^2 + 4 * 2)
V = pi(16+4+8)
V = 28*pi = ca. 87.96
Svar #2
18. december 2006 af Lisa02 (Slettet)
det kan ikke passe?
V = 1/3 * pi * 3* (4^2 + 2^2 + 4 * 2)
Du mangler jo at gange: pi * 3 * 1/3 ?
V = 1/3 * pi * 3* (4^2 + 2^2 + 4 * 2)
Du mangler jo at gange: pi * 3 * 1/3 ?
Skriv et svar til: keglestub
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
