Matematik
Inertimoment
18. december 2006 af
03y (Slettet)
Jeg beregner et inertimoment som dobbeltintegralet over R af (x^2+y^2)*rho(x,y). Jeg får -pi/6. Men er inertimomentet ikke pi/6, eftersom dette ikke kan være negativt?
Svar #1
18. december 2006 af Sentinox (Slettet)
prøv at skrive hele din integration op.
benyt eventuelt notationen:
int(int((x^2+y^2)*rho,x=xmin..xmax),y=ymin..ymax)
Men nej, et inertimoment kan ikke være negativt.
Det kan et centrifugalmoment dog godt.
//sentinox
benyt eventuelt notationen:
int(int((x^2+y^2)*rho,x=xmin..xmax),y=ymin..ymax)
Men nej, et inertimoment kan ikke være negativt.
Det kan et centrifugalmoment dog godt.
//sentinox
Skriv et svar til: Inertimoment
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
