Engelsk
Hvornår?
28. december 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Hvornår hedder det:
1) each other - each others
Engang = Once upon a time?
1) each other - each others
Engang = Once upon a time?
Svar #1
28. december 2006 af Teazy (Slettet)
each other = hinanden
each others = hinandens
der var engang = once upon a time
Engang hedder bare once
each others = hinandens
der var engang = once upon a time
Engang hedder bare once
Skriv et svar til: Hvornår?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
