Matematik

Isolering

08. januar 2007 af Teazy (Slettet)
s = 1/2 * a * t^2 + v_0 * t + s_0

Nogen der kan isolere t i den her for mig ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2007 af QaZZaQ

du har en andengradligning:
0= 1/2 * a * t^2 + v_0 * t + (s_0-s)

så du får jo:
t=(-b+sqrt(v_0^2-2a*(s_0-s))/a
og
t=(-b-sqrt(v_0^2-2a*(s_0-s))/a

Svar #2
08. januar 2007 af Teazy (Slettet)

Ok tak

Svar #3
08. januar 2007 af Teazy (Slettet)

Ok tak

Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.