Matematik

Differentialkvotient

09. januar 2007 af LiseKirstine (Slettet)
Nogle der kan hjælpe mig igang med denne aflevering??

http://peecee.dk/?id=21147

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Du har lavet en fejl.

Svar #2
09. januar 2007 af LiseKirstine (Slettet)

okay hvor

Svar #3
09. januar 2007 af LiseKirstine (Slettet)

har bare skrevet opgaverne af

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2007 af mathon

prøv selv
brug link'et som facitliste
http://peecee.dk/?id=21155


Svar #5
09. januar 2007 af LiseKirstine (Slettet)

hmm jamen ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an men prøver selvfølgelig lige

Svar #6
09. januar 2007 af LiseKirstine (Slettet)

det du har lavet i dit link er jo del 2 i opgave 1 ikke altså det med f mærke (2)

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

I første del skal du sådan set bare udnytte at hvis du har f(x)=x^m, så er f'(x)=m*x^(m-1)... Den formel må du have set før.

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

I anden del har du at gøre med det approksimerende førstegradspolynomium. Formlen er y=f(x0)+f'(x0)*(x-x0).

Svar #9
11. januar 2007 af LiseKirstine (Slettet)

jeg er idiot til det fis

Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.