Matematik
Løsningsmængde?
09. januar 2007 af
Nicklas.sk (Slettet)
Hvordan skriver man med matematiske symboler at en ligning for et udtryk kan have n-antal løsninger?
helt simpelt:
0=x²-5x
Hvordan skriver jeg med matematiske symboler: "x har to løsninger der kan opfylde ligningen" / Løsningsmængde = to forskellige værdier?
(jeg mener ikke x=0 v x=5(!))
Simpelthen bare: "x kan antage to værdier der opfylder ligningen". "Løsningsmængde = to værdier". (igen, ikke L={0,5}(!).
Jeg håber I forstår spørgsmålet rigtigt, og kan give et svar:).
helt simpelt:
0=x²-5x
Hvordan skriver jeg med matematiske symboler: "x har to løsninger der kan opfylde ligningen" / Løsningsmængde = to forskellige værdier?
(jeg mener ikke x=0 v x=5(!))
Simpelthen bare: "x kan antage to værdier der opfylder ligningen". "Løsningsmængde = to værdier". (igen, ikke L={0,5}(!).
Jeg håber I forstår spørgsmålet rigtigt, og kan give et svar:).
Svar #1
09. januar 2007 af Duffy
:P
Sådan:
Hvordan skriver man med matematiske symboler at en ligning for et udtryk kan have n-antal løsninger?
helt simpelt:
0=x²-5x
Hvordan skriver jeg med matematiske symboler: "x har to løsninger der kan opfylde ligningen" / Løsningsmængde = to forskellige værdier?
(jeg mener ikke x=0 v x=5(!))
Simpelthen bare: "x kan antage to værdier der opfylder ligningen". "Løsningsmængde = to værdier". (igen, ikke L={0,5}(!).
Jeg håber I forstår spørgsmålet rigtigt, og kan give et svar:).
Sådan:
Hvordan skriver man med matematiske symboler at en ligning for et udtryk kan have n-antal løsninger?
helt simpelt:
0=x²-5x
Hvordan skriver jeg med matematiske symboler: "x har to løsninger der kan opfylde ligningen" / Løsningsmængde = to forskellige værdier?
(jeg mener ikke x=0 v x=5(!))
Simpelthen bare: "x kan antage to værdier der opfylder ligningen". "Løsningsmængde = to værdier". (igen, ikke L={0,5}(!).
Jeg håber I forstår spørgsmålet rigtigt, og kan give et svar:).
Skriv et svar til: Løsningsmængde?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
