Matematik
Halveringskonstant
13. januar 2007 af
viggojensens (Slettet)
T½=ln(½)/-k
(tal fra min opgave indsættes)
347=ln(½)/-k
(et k udtrykt positivt skal findes)
-k=ln(½)/347
k=0,002^-1
Hvorfor gælder sidste led af min udregning? Hvor k bliver posotiv og resultatet oplyftes i minus første?
(tal fra min opgave indsættes)
347=ln(½)/-k
(et k udtrykt positivt skal findes)
-k=ln(½)/347
k=0,002^-1
Hvorfor gælder sidste led af min udregning? Hvor k bliver posotiv og resultatet oplyftes i minus første?
Svar #1
13. januar 2007 af Bacchus (Slettet)
Hvorfor vil du have det opløftet i -1? Så går ligningen da ikke op?
ln(½)/-0,002^-1=0,0014 ikke 347
Hvis k sættes til de 0,002, så går det op...
ln(½)/-0,002^-1=0,0014 ikke 347
Hvis k sættes til de 0,002, så går det op...
Svar #3
13. januar 2007 af Bacchus (Slettet)
Det kommer an på hvad det er. Hvis det er en matematik opgave hvor du skal finde k, så skal du ikke. Men hvis du er igang med noget fysik af en art, så er jeg den forkerte at spørge.
Skriv et svar til: Halveringskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
