Engelsk
overs
13. januar 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hey
har oversæt noget håber i vil kligge noget af dem ved jeg ikke hvad de hedder om i vil skrive det
tak
humoristisk novelle=
a rich midaldrende=? mann
he falls down of a stige = ?
and forstuver=? anklen= ? and break the håndleddet=?
one day a potteplante =? fall
ankommer= arrived
bule?
hey
har oversæt noget håber i vil kligge noget af dem ved jeg ikke hvad de hedder om i vil skrive det
tak
humoristisk novelle=
a rich midaldrende=? mann
he falls down of a stige = ?
and forstuver=? anklen= ? and break the håndleddet=?
one day a potteplante =? fall
ankommer= arrived
bule?
Svar #1
13. januar 2007 af KayDP (Slettet)
he falls down a ladder and (prøv at slå forstuver) his ancle and breaks the rist
Svar #2
13. januar 2007 af KayDP (Slettet)
a rich middelage man
one day a plant falls
forstuve er forresten "sprain" - derfor "...and sprains his ancle"
one day a plant falls
forstuve er forresten "sprain" - derfor "...and sprains his ancle"
Svar #3
13. januar 2007 af Katrine (Slettet)
and breaks his wrist.
bule på person = bump/dwelling
Bule på ting (fx en bil) = dent
humoristisk = humourus
novelle = short story
bule på person = bump/dwelling
Bule på ting (fx en bil) = dent
humoristisk = humourus
novelle = short story
Skriv et svar til: overs
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
