Matematik

en keglestub

15. januar 2007 af sweetty (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=298504



er der nogle der kan forklare mig hvorfor ?

V = (1/3)*pi *h *((2r)^2+r^2+r*2r)

bliver til

V = 7pi/3*h*r^2



Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2007 af Mark-N (Slettet)

Vil du have beviset eller hvad :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

V = (1/3)*pi * h *((2r)^2+r^2+r*2r)

V = (1/3)*pi * h *7r^2)

V = pi/3 * h * 7r^2)

V = 7*pi/3 * h * r^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Hov, se bort fra de malplacerede parenteser.

Svar #4
15. januar 2007 af sweetty (Slettet)

okay , nu fortår jeg det, mange tak:-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Det er i øvrigt nok blot at aflevere den øverste linje i #2, som svar på opgaven. ...vil jeg tro.

Svar #6
15. januar 2007 af sweetty (Slettet)

V = 7*pi/3 * h * r^2

er der nogle der kan forklare mig hvordan den øverste ligning bliver til

r = [3V/(7pi*h)]^(1/2) ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#6.
V = 7*pi/3 * h * r^2

r^2 = V/(7*pi/3 * h)

r^2 = 3V/(7*pi * h)

r = sqrt(3V/(7pi * h)) <=> r = (3V/(7pi * h))^(1/2)

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Hvor er det typisk Mathon at gøre ligningerne mest muligt komplekse. :P

Svar #9
15. januar 2007 af sweetty (Slettet)

Du er en Engel ,TUSIND TAK :-)

Skriv et svar til: en keglestub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.