Matematik
aflevering i morgen ...
19. januar 2007 af
hermione (Slettet)
Hej:D håber at I kan hjælpe mig med denne opgave:
funktionen f, der er givet ved
f(x)=kvadratrod af X + 1/ kvadratrod af X
En differentialligning (i) er givet ved :
4x^2 * f´´(x)+ 4x* f´(x)=f(x)
1) tilfredsstiller f differentialligningen (i)?
2) Hvilken orden er differentialligningen?
3) er differentialligningen (i) lineær?
Håber at i kan hjælpe mig! jeg har prøvet at lave den i såå lang tid nu, men det kommer bare ikke...PÅ forhånd tak!!
funktionen f, der er givet ved
f(x)=kvadratrod af X + 1/ kvadratrod af X
En differentialligning (i) er givet ved :
4x^2 * f´´(x)+ 4x* f´(x)=f(x)
1) tilfredsstiller f differentialligningen (i)?
2) Hvilken orden er differentialligningen?
3) er differentialligningen (i) lineær?
Håber at i kan hjælpe mig! jeg har prøvet at lave den i såå lang tid nu, men det kommer bare ikke...PÅ forhånd tak!!
Skriv et svar til: aflevering i morgen ...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
