Matematik
Differemtialligning....hvordan?
20. januar 2007 af
Jelly (Slettet)
Angiv en differientiabel, der har løsningen y=f(x), når
a) f(x) = sin(x) , b) f(x)=e^(2x) og c) f(x)=x^2
Kan nogle af jer finde nogle og forklare mig det?
For kan nemlig ikke forstå hvordan man skal finde dem.
På forhånd tak!
a) f(x) = sin(x) , b) f(x)=e^(2x) og c) f(x)=x^2
Kan nogle af jer finde nogle og forklare mig det?
For kan nemlig ikke forstå hvordan man skal finde dem.
På forhånd tak!
Svar #7
20. januar 2007 af ibibib (Slettet)
#2 skulle have været:
a) dy/dx = cos(x)
Du finder f'(x).
a) dy/dx = cos(x)
Du finder f'(x).
Skriv et svar til: Differemtialligning....hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
