Matematik
cm-->mm'2
21. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hej.
Jeg har en firkant der har arealet: 9cm'2
Og jeg skal omskrive det til mm
Man skal gange det med til dvs. 90
Men svaret bag min bog, der står der 900mm hvordan kan det passe?
Jeg har en firkant der har arealet: 9cm'2
Og jeg skal omskrive det til mm
Man skal gange det med til dvs. 90
Men svaret bag min bog, der står der 900mm hvordan kan det passe?
Svar #1
21. januar 2007 af Matkaj
1cm^2 = 100mm^2 (idet 1 cm = 10mm er 1cm^2 =1cm*1cm = 10mm*10mm = 100mm^2)
Så 900mm^2 er korrekt
Så 900mm^2 er korrekt
Svar #4
21. januar 2007 af mathon
1_cm = 10_mm
(1_cm)^2 = (10_mm)^2
1_cm^2 = 10^2_mm^2
1_cm^2 = 100_mm^2
(1_cm)^2 = (10_mm)^2
1_cm^2 = 10^2_mm^2
1_cm^2 = 100_mm^2
Svar #5
21. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
Ja, det er jo klart ;-)
Hvad nu hvis man skulle beregne det i cm'3
Så ville resultatet være: 9000 ?
Hvad nu hvis man skulle beregne det i cm'3
Så ville resultatet være: 9000 ?
Skriv et svar til: cm-->mm'2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
