Matematik

Differentiation

22. januar 2007 af Gymnasie-tøsen (Slettet)
Hvordan differentieres f(x)= -x^2?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

f(x)=x^k, hvor kER.

f'(x)=k*x^(k-1)

Prøv da...

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2007 af sapiens (Slettet)

hmm, er det -x^2 eller (-x)^2?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

#2 ????

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

Det er -x^2 ellers ville der jo blot have stået x^2!

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2007 af sapiens (Slettet)

#3 jeg synes ofte, at folk glemmer deres parenteser, så udtrykket bliver anderledes. det var såmænd bare det :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

Vedkommende har jo ikke glemt noget, men fred nu være med det

Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.