Matematik

Centrum og radius

23. januar 2007 af 171089 (Slettet)
Hejsa..
Nogen der kan hjælpe mig med en matematik opgave, men er ikke særlig svær, men den er bare lidt underlig..

Angiv centrum og radius for cirklen med følgende ligning:
2x^2+2(y-1)^2=32

Håber nogen kan hjælpe.. men mange tak på forhånd..

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2007 af mathon

2x^2+2(y-1)^2=32 divider igennem med 2

x^2+(y-1)^2=16

(x-0)^2 + (y-1)^2 =4^2

centrum (0,1) og radius 4

Svar #2
23. januar 2007 af 171089 (Slettet)

okay mange tusind tak...

Skriv et svar til: Centrum og radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.