Matematik
isolere x
23. januar 2007 af
gittemaja (Slettet)
når jeg har differentieret en funktion og jeg skal finde x og x er blevet differentieret til 1 hvad er x så???
udifferentieret: f(x)=1/x+x
differentieret: f(x)=1/1+1
er x så 2?
udifferentieret: f(x)=1/x+x
differentieret: f(x)=1/1+1
er x så 2?
Svar #2
23. januar 2007 af gittemaja (Slettet)
jeg får det til
f'(1)= -(1/1^2) + 1 = så isolerer jeg x, -1 = 1*x^2 =
-1 = x^2 x=kvadratrod plus minus 1
f'(1)= -(1/1^2) + 1 = så isolerer jeg x, -1 = 1*x^2 =
-1 = x^2 x=kvadratrod plus minus 1
Skriv et svar til: isolere x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
