Matematik
parentesregning
23. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvordan regner man dette ud: (x-3)^2
Svar #1
23. januar 2007 af Tdd-girl (Slettet)
(x-3)^2 =
x^2 + 6 + 6a
Tror det er resultatet men er ikke den bedste til matematik:-)
x^2 + 6 + 6a
Tror det er resultatet men er ikke den bedste til matematik:-)
Svar #2
23. januar 2007 af chrissertina (Slettet)
Du skal bruge kvadratsætningen: (a-b)^2 = a^2+b^2-2ab
Håber det lille hint hjalp..
Håber det lille hint hjalp..
Svar #3
23. januar 2007 af Sabrina (Slettet)
Hej!
Det er næsten korrekt. Du bruger kvadratsætningen
(a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab
Så får du
x^2+9-6x
Det er næsten korrekt. Du bruger kvadratsætningen
(a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab
Så får du
x^2+9-6x
Skriv et svar til: parentesregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
