Matematik
tangenten
24. januar 2007 af
truntemor75 (Slettet)
hej jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal gøre, men tror jeg har fundet f'(x)
håber der er en der kan hjælpe.
parablen p er grafen for funktionen f givet ved f(x)=-0,25x^2+2x-1
bestem en ligning for tangenten t til p i punktet r(5,f(5))
håber der er en der kan hjælpe.
parablen p er grafen for funktionen f givet ved f(x)=-0,25x^2+2x-1
bestem en ligning for tangenten t til p i punktet r(5,f(5))
Svar #1
24. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Tangentligning:
+f'(x_0)(x-x_0).$)
I dit tilfælde er x_0 = 5. Så er tilbage at sætte ind (f'(x) klarer du vel at finde?)
I dit tilfælde er x_0 = 5. Så er tilbage at sætte ind (f'(x) klarer du vel at finde?)
Svar #4
24. januar 2007 af truntemor75 (Slettet)
hej igen jeg kan ikke fåstå hvordan du kan få det til det
Skriv et svar til: tangenten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
