Matematik
Enkel opg.
16. marts 2004 af
Hanzi (Slettet)
I en retvinklet trekant er A = 38.7 grader og a er 3.8 hvad er de andre sider ??
Der er en facitliste i bogen hvor resultatet er:
b = 4,74
c = 6,08
Nu mangler jeg blot udregningen og der må være nogen ude i cyberspace der kan hjælpe mig....
MVH Hanzi
Der er en facitliste i bogen hvor resultatet er:
b = 4,74
c = 6,08
Nu mangler jeg blot udregningen og der må være nogen ude i cyberspace der kan hjælpe mig....
MVH Hanzi
Svar #1
16. marts 2004 af Mads^^ (Slettet)
Du ved at sinA=a/c
altså må c(hypotenusen være c=a/sinA
siden b er så cosA*c
altså må c(hypotenusen være c=a/sinA
siden b er så cosA*c
Skriv et svar til: Enkel opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
