Matematik
eksoponentionel
27. januar 2007 af
biala (Slettet)
hej har en opgave hvor at jeg skal beregne a i en eksopnentionelt funktion.
i min bog står der kun hvordan man gør et med to punkter, men i den opgave som jeg skal løse, er der kun et punkt. håber i kan hjælpe mig
opgave: y=3.7 x ax punktet er (5.2)
i min bog står der kun hvordan man gør et med to punkter, men i den opgave som jeg skal løse, er der kun et punkt. håber i kan hjælpe mig
opgave: y=3.7 x ax punktet er (5.2)
Svar #1
27. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
y = 3.7 * a^x
Indsæt punktet (x,y)=(5,2) i formlen, som hhv. x og y, og isoler a.
Indsæt punktet (x,y)=(5,2) i formlen, som hhv. x og y, og isoler a.
Skriv et svar til: eksoponentionel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
