Matematik

HASTER MEGET!!

28. januar 2007 af Klokkeblomstt (Slettet)
skal have denne her løst, hvordan løser jeg det??

funktioner f og g er givet ved

f(x)= 1/(e^2x)-1 og g(x)=0,5ln(e^2x)-1))-x, x>0

gør rede for at g er en stamfunktion til f

håber der er nogen der kan hjælpe.

Svar #1
28. januar 2007 af Klokkeblomstt (Slettet)

1

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2007 af Mark-N (Slettet)

mener du f(x)=(1/(e^2x)) -1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2007 af Mark-N (Slettet)

mener du f(x)=(1/(e^2x)) -1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2007 af Mark-N (Slettet)

mener du f(x)=(1/(e^2x)) -1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2007 af Christina17 (Slettet)

Du kan køre det på 2 måder:

1)
integrere f(x)

2)
differentiere g(x)

Når du kør det vil du, hvis du gør det rigtigt ende med 2 "ens" funktioner!

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=25259

Skriv et svar til: HASTER MEGET!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.