Matematik
Reducering
30. januar 2007 af
kp89 (Slettet)
Hej.. skal reducere dette udtryk til den andet:
Udtrykket der skal "reduceres":
h=(30-(2/3)*pi*r^3)/pi*r^2
Skal "reduceres" til: h=(30/pi*r^2)-((2/3)*r)
Udtrykket der skal "reduceres":
h=(30-(2/3)*pi*r^3)/pi*r^2
Skal "reduceres" til: h=(30/pi*r^2)-((2/3)*r)
Svar #1
30. januar 2007 af kp89 (Slettet)
I kan få linket til opgaven: http://www.lectio.dk/lectio/96/dokumenter.aspx?type=simpeloversigt&laererid=1360507790
og så er det den opgave der hedder:1D opgave 08 til 30
og så inde i den opgave er det opgave 2a og 2b der driller.. nogle der kan hjælpe?
og så er det den opgave der hedder:1D opgave 08 til 30
og så inde i den opgave er det opgave 2a og 2b der driller.. nogle der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
