Matematik
Reducering
31. januar 2007 af
zuper-man (Slettet)
Jeg skal isolere 'J' i følgende ligning:
a*b*(j-c)+d*f*(j-g)+h*i(j-k)
a*b*(j-c)+d*f*(j-g)+h*i(j-k)
Svar #1
31. januar 2007 af Sentinox (Slettet)
En ligning kræfer at der er et lighedstegn (deraf navnet ligning).
?
//Sentinox
?
//Sentinox
Svar #3
31. januar 2007 af zuper-man (Slettet)
ingen som kan hjælpe, nu hvor jeg har ordnet min lille fejl..?
Svar #4
02. februar 2007 af Sentinox (Slettet)
a*b*(j-c)+d*f*(j-g)+h*i(j-k) = 0 <=>
a*b*j - a*b*c + d*f*j - d*f*g + h*i*j - h*i*k = 0 <=>
j*(a*b + d*f + h*i) = a*b*c + d*f*g + h*i*k <=>
j = (a*b*c + d*f*g + h*i*k)/(a*b + d*f + h*i)
//Sentinox
a*b*j - a*b*c + d*f*j - d*f*g + h*i*j - h*i*k = 0 <=>
j*(a*b + d*f + h*i) = a*b*c + d*f*g + h*i*k <=>
j = (a*b*c + d*f*g + h*i*k)/(a*b + d*f + h*i)
//Sentinox
Skriv et svar til: Reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
