Fysik
Statisk elektricitet
31. januar 2007 af
Lil_mermaid (Slettet)
Hvis en person oplades med en spændingsfald på 2-5 kV og hvis vi betragter personen som en stor plade kapacitor, hvor stor er ladningen på overfladen?
Svar #1
01. februar 2007 af ph0ton (Slettet)
Q = C * U
C = A*epsilon_0*epsilon_r / d
Q = (A*epsilon_0*epsilon_r / d) * U
hvor epsilon relativ er det isolationsmateriale (dielektrikum) der er brugt imellem pladerne. Det er vel så din opdgave at komme med nogle kvalificerede bud på hvad de hersens varible skal sættes til, samt hvor spændingsfaldet er.
En åndssvag opgave hvis du spørger mig.
C = A*epsilon_0*epsilon_r / d
Q = (A*epsilon_0*epsilon_r / d) * U
hvor epsilon relativ er det isolationsmateriale (dielektrikum) der er brugt imellem pladerne. Det er vel så din opdgave at komme med nogle kvalificerede bud på hvad de hersens varible skal sættes til, samt hvor spændingsfaldet er.
En åndssvag opgave hvis du spørger mig.
Skriv et svar til: Statisk elektricitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
