Matematik

???

31. januar 2007 af miephantazy (Slettet)
Hey:)

Håber en kan hjælpe mig med følgende:

k24= kvardratrod 2-kvadratrod4-k12^2 = kvardratrod2-kvardratrod 2+kvadratrod3= 0,2611

Det forstår jeg ikke....hvordan kan man komme frem til at det er lig med kvadratrod 2- kvardratrod2+kvardratrod3?

Sætningen lyder: Lad kn betegne sidelængden i den indksrevne n-kant i en cirkel med radius 1.. da gælder:
k2n=kvadratrod2-kvadratrod4-kn^2.... og i mit tilfælde er der jo så tolv kanter...

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Din notation er meget forvirrende. Skriv klart og tydeligt, så vi har en chance for at hjælpe dig.

Svar #2
31. januar 2007 af miephantazy (Slettet)

oki... kan prøve...

k24= (kvard´(2)-kvard(4´-k12^2))
= (kvard(2)-kvard(2)+ kvard(3))
=0,2611

Håber det var lidt bedre....

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Jeg forstår desværre stadig ikke hvordan notationen skal tolkes. Sorry!

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)

Hvad mener du når du skriver k? Er det bare en konstant eller hvordan?

Skriv et svar til: ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.