Matematik
Begyndelsesbetingelse
01. februar 2007 af
Malene2005 (Slettet)
Hejsa.
Jeg har ingen idé om hvordan denne opgave skal løses, er der en som kan forklare det til mig?
Opgaven lyder som følgende:
Bestem k (konstanten) når du integrere.
dy/dx = 2x-11 , f(3) = , (x,y) = (3,5).
Nogen som ved hvordan jeg griber opgaven an? jeg har ingen idé overhovedet! :(
Jeg har ingen idé om hvordan denne opgave skal løses, er der en som kan forklare det til mig?
Opgaven lyder som følgende:
Bestem k (konstanten) når du integrere.
dy/dx = 2x-11 , f(3) = , (x,y) = (3,5).
Nogen som ved hvordan jeg griber opgaven an? jeg har ingen idé overhovedet! :(
Svar #2
01. februar 2007 af Malene2005 (Slettet)
Passer det her??
dy/dx= 2x-4 <=> y = (integralet af) (2x-4)dx <=> (jeg integere) x^2-k
f(3) = 5 hvor 3 er x og 5 er y, og sætter dem ind i ligningen y = x^2 -k
5 = 3^2-k <=> k = 4
Løsningen er derfor:
x^2-4
Er jeg helt galt i byen?
dy/dx= 2x-4 <=> y = (integralet af) (2x-4)dx <=> (jeg integere) x^2-k
f(3) = 5 hvor 3 er x og 5 er y, og sætter dem ind i ligningen y = x^2 -k
5 = 3^2-k <=> k = 4
Løsningen er derfor:
x^2-4
Er jeg helt galt i byen?
Svar #4
01. februar 2007 af Malene2005 (Slettet)
Nårh ja - ups!
Kommer opgaven så til at se således ud?
2x-4dx = (integralen af) y=x^2x+k
f(3) = 5 <=> 5 = 3^2-4*3+k
5 = 9-12+k
k = 2
Løsning:
x^2-4x+2
Rigtig eller forkert?
Kommer opgaven så til at se således ud?
2x-4dx = (integralen af) y=x^2x+k
f(3) = 5 <=> 5 = 3^2-4*3+k
5 = 9-12+k
k = 2
Løsning:
x^2-4x+2
Rigtig eller forkert?
Skriv et svar til: Begyndelsesbetingelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
