Matematik
hjælp til andengradsligning
03. februar 2007 af
Kehceub (Slettet)
Hej.. er ved at lave sso og skal derfor lave nogle beviser og forklare dem.
der er dog en jeg ikke kan finde ud af..
hvordan kommer man fra
(a/b)^2 - a/b - 1 = 0
til
a/b = (1+v5)/2
please hjælp.. tak
Hej.. er ved at lave sso og skal derfor lave nogle beviser og forklare dem.
der er dog en jeg ikke kan finde ud af..
hvordan kommer man fra
(a/b)^2 - a/b - 1 = 0
til
a/b = (1+v5)/2
please hjælp.. tak
Svar #1
03. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Det er en andengradsligning med
"a"=1
"b"=-1 og
"c"=-1.
Beregn diskriminanten og derefter a/b.
"a"=1
"b"=-1 og
"c"=-1.
Beregn diskriminanten og derefter a/b.
Svar #2
03. februar 2007 af Kehceub (Slettet)
Mange tak :)
Gik vist lige lidt kold der.. Hav en god dag..
Gik vist lige lidt kold der.. Hav en god dag..
Skriv et svar til: hjælp til andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
