Matematik
harmoniske svingninger.
04. februar 2007 af
Blunk (Slettet)
Jeg har fået en opgave i matematik hvor jeg skal finde ud af hvordan løser man en grundligning af typen
tan(x)=a?
cos(x)=a?
sin(x)=a?
og jeg kan ikke lige dine noget om det i mine notater eller min bog, nogen der kan hjælpe mig med denne meget simple opgave.
tan(x)=a?
cos(x)=a?
sin(x)=a?
og jeg kan ikke lige dine noget om det i mine notater eller min bog, nogen der kan hjælpe mig med denne meget simple opgave.
Svar #2
04. februar 2007 af Blunk (Slettet)
Nej, eller ved ikke, man skal bare komme med en forklaring til hvordan man løser ligningerne, men skal kun løse dem med ord.
Svar #3
04. februar 2007 af sapiens (Slettet)
jeg er ikke med. du skal forklare hvordan du vil løse cos(x) = a? og hvad vil du løse ligningen med hensyn til? x eller a?
Svar #4
04. februar 2007 af Blunk (Slettet)
Nej vent nu har jeg fundet ud af det, men tusind tak for hjælpen.
Skriv et svar til: harmoniske svingninger.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
