Matematik
HASTER
08. februar 2007 af
razi (Slettet)
hvem kan isloere denne her:
96 = log ½ / log a
det er halveringskonstanten jeg har til 96 og skal isolere a? har prøvet men synes ik svaret er rimeligt .. på forhånd tak
96 = log ½ / log a
det er halveringskonstanten jeg har til 96 og skal isolere a? har prøvet men synes ik svaret er rimeligt .. på forhånd tak
Svar #1
08. februar 2007 af PinQoo (Slettet)
brug 10-potens reglerne, for at fjerne log på højre siden:
10^96 = ½ / a
så kan du vidst godt isolere
10^96 = ½ / a
så kan du vidst godt isolere
Svar #3
08. februar 2007 af ibibib (Slettet)
#1 Der er forkert.
96 = log ½ / log a <=>
log a = log ½ / 96 <=>
a = 10^(log ½ / 96) = 0,9928.
96 = log ½ / log a <=>
log a = log ½ / 96 <=>
a = 10^(log ½ / 96) = 0,9928.
Skriv et svar til: HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
