Matematik
potensi
09. februar 2007 af
newroz (Slettet)
hej
er det sådan man gør når det er potensielle funktioner
Når det er en negativ procentændring er der tale om et fald
Fx hvis jeg får rabat altså i procent på en bil på 17 %.
17 / 100 = 0,17
1 – 0,17= 0,83
er det sådan man gør når det er potensielle funktioner
Når det er en negativ procentændring er der tale om et fald
Fx hvis jeg får rabat altså i procent på en bil på 17 %.
17 / 100 = 0,17
1 – 0,17= 0,83
Svar #1
09. februar 2007 af what11 (Slettet)
Ja, altså hvis bilen koster a kr. Og der er 17 % rabat, så kan prisen der skal betales findes ved a - a*0,17 eller a*0,83
Skriv et svar til: potensi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
